SMACZNIE PYSZNIE I Z HUMOREM – BAŁKAŃSKIE SMAKI
Goście mogli popróbować białych, różowych i czerwonych win z Macedonii, Mołdawii, Bułgarii, Rumunii i Węgier. Czerwone propozycje to: macedoński tikves verenec, bułgarski pinot noir, mołdawski cabernet sauvignon i rumuński villa zorilor. Różowym jedynakiem był mołdawski kupaż szczepów malbec i syrah. Biała paleta, to: macedoński tikves smederevka, mołdawski muskat, węgierski tokay i rumuński castel starmina.
Więcej na: http://cosnazabtv.bloog.pl/id,342942662,title,Balkanskie-smaki,index.html?smoybbtticaid=613795
Coś na ząb, 19-09-2014, http://cosnazabtv.bloog.pl/id,342942662,title,Balkanskie-smaki,index.html?smoybbtticaid=613795
RCIT.062-241/14